Tandläkarmottagningar

2018-05-31
Tandläkarmottagningar

Företagslån att sätta tänderna i

Vi vet att det är väldigt viktigt att bygga upp ett gott rykte när man driver en tandläkarmottagning. Du måste kunna erbjuda den senaste tekniken och se till att kunderna får den bästa patientupplevelsen i den renaste, säkraste och mest hygieniska miljön. 

Att kunna erbjuda dina kunder det allra senaste inom tandvård genom att köpa eller leasa den allra senaste tandvårdsutrustningen, oavsett om det är en ny röntgenmaskin, tandblekning, autoklav eller kompressor är nödvändigt, men kan också vara väldigt dyrt.

Förutom utrustningen säger det sig självt att en stor del av ditt rörelsekapital ofta används till andra saker på mottagningen såsom att fylla på lagret, löner eller kontorsmaterial.

Något att le åt

Att ha tillräckligt med rörelsekapital för att kunna betala för allt kan vara problematiskt för de flesta små och medelstora företagen. Vi grundade Ferratum Business så att du ska kunna få lån till ditt företag precis när du behöver det. Du kan lita på Ferratum Business när det gäller smarta, snabba och okomplicerade företagslån för din tandläkarmottagning.

Ferratum Business erbjuder snabba, enkla lån på upp till en miljon kronor till tandläkarmottagningar precis som din – utan krav på säkerhet. Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och du kan få tillgång till de pengar du behöver inom en arbetsdag.

 

Med Ferratum Business, har du en till anledning att le.

Se vad en av våra nöjda kunder hade att säga om sitt Ferratum Business-lån:

“Jag är jättenöjd! De var till stor hjälp. Snabba svar. Pengar på bara några timmar. Perfekt!”  

– Sylwia Frelas, Frelas GrönService HB