Skönhetssalong

2018-05-31
Skönhetssalong

Försköna din salong med ett av Ferratums företagslån

Den globala wellnessindustrin är nu tre gånger så stor som läkemedelsindustrin och spa- och skönhetsbehandlingar är mer populära än någonsin. 

Om din salong erbjuder massage, hårfrisörska, solarium, vaxning, manikyr, pedikyr eller spabehandlingar känner du redan till att det finns hur många produkter som helst att välja mellan för dina kunder. Eftersom varje kund är unik måste du ha tillgång till många olika produkter beroende på varje enskild kunds hårtyp, ålder, hudtyp och kön.

I din bransch är det väldigt viktigt att hålla sig informerad om och kunna erbjuda kunderna det allra senaste inom skönhetsbranschen.

Lager: Omväxling förnöjer

Ferratum Business är vi medvetna om att dina kunder förväntar sig att du kan erbjuda ett brett produktsortiment. Vi vet dessutom att det kan vara väldigt dyrt att ha många produkter på lager hela tiden. Att köpa in stora kvantiteter gör att varje enhet blir billigare, men innebär naturligtvis större utgifter till en början. Om vissa varor säljs slut snabbare än andra kan det också bli nödvändigt att snabbt fylla på lagret igen. För många salonger kan det vara svårt att skaffa fram rörelsekapital i rätt tid.

Slappna av och återuppliva ditt rörelsekapital

Slappna av. På Ferratum Business tar vi hand om din skönhetssalong. Med Ferratum Business kan du vara säker på att kunna få tag på smarta, snabba och okomplicerade företagslån. Vi erbjuder snabba och enkla företaglån på upp till en miljon kronor till skönhetssalonger som din – utan krav på säkerhet.  Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns lånet inom en arbetsdag. Du kan få tillgång till det rörelsekapital du behöver redan dagen efter. 

Se vad en av våra nöjda kunder hade att säga om sitt Ferratum Business-lån:

"Alla som driver företag vet att rörelsekapital är som luften vi andas – nödvändigt. Ferratum förstår att ett företag fortfarande kan fungera bra trots brist på rörelsekapital. Med öppet sinne, fullständig transparens och ömsesidigt förtreoende lyssnade de och förstod våra förutsättningar, och de kändes som en god samarbetspartner. Med Ferratums snabba hjälp kunde vi lösa likviditetsproblemet på bara 24 timmar. Deras snabba och professionella åtgärder gjorde ett bestående intryck som vi inte kommer att glömma i första taget.”

– Mats Holmgren