Ge företaget ett lyft med ett av våra företagslån

2018-07-03
Ge företaget ett lyft med ett av våra företagslån

När det gäller efterfrågan är städning en av de branscher där efterfrågan alltid kommer att vara hög. Så länge som vi arbetar i kontor och byggnader, kommer det alltid att finnas behov av städtjänster.

Oavsett om du äger ett städföretag som städar hos företag, privatpersoner eller driver en kemtvätt finns det en uppsjö med maskiner som du behöver för att kunna driva ditt företag.

Från trycktvättar, fönsterrengörare, våt- och torrdammsugare till golvmaskiner för rengöring av trägolv, kakel och mattor – det finns ingen bransch där det är viktigare att ha rätt utrustning än städbranschen.

Håll ditt företag rent

När man driver ett städbolag används en stor del av rörelsekapitalet till att köpa eller leasa ny utrustning – för att inte tala om företagsbil, lager och lokaler om du driver en kemtvätt eller annan specialiserad städservice.

Eftersom maskiner och utrustning är en så central del av ditt företag är det viktigt att kunna agera om utrustning går sönder, något som är olyckligt men i de flesta fall oundvikligt, utan att detta påverkar företaget. 

Kristallklara företagslån

Att ha rörelsekapital till underhåll och för att köpa ny utrustning kan vara besvärligt för många små och medelstora företag. Det är därför som vi grundade Ferratum Business så att du ska kunna få tag i rörelsekapital till ditt företag när du behöver det. Det är kristallklart – du kan förlita dig på Ferratum Business för smarta, snabba och okomplicerade företagslån. 

Ferratum Business erbjuder snabba och enkla lån på upp till en miljon kr till städföretag – utan krav på säkerhet. Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns lånet inom en dag. Du får tillgång till de pengar du behöver inom en arbetsdag. 

Med Ferratum Business får du ett rent fantastiskt företag. Ansök nu!