Företagslån till din restaurang eller bar

2018-07-03
Restauranger och barer

Med en ny årstid kommer en ny säsong, och som restaurangägare vill man gärna blåsa nytt liv i restaurangen och erbjuda en spännande ny meny bestående av lokalproducerade, säsongsbetonade, ekologiska ingredienser – för att inte tala om intressanta lokala ölsorter.

Att hålla kylskåpen i restaurangen fyllda med lokalproducerade produkter till sina matgäster är väldigt viktigt. Dessutom kanske du behöver anställa ny personal till högsäsongen, leasa eller köpa in ny köksutrustning så att dina kockar kan laga till den nya menyn och även marknadsföra restaurangens nya meny till dina kunder. Risken finns att kostnaderna skenar iväg. 

Hur får man tag på rörelsekapital?

Att ha tillräckligt med rörelsekapital för att kunna betala för allting kan ställa till problem för de flesta restauranger och pubar. Utan rörelsekapital är det ofta svårt för företag att finansiera sina dagliga utgifter som t.ex. löner, utrustning och lagervaror. Dessutom kan en brist på rörelsekapital ofta innebära att företag inte har möjlighet att klara av oförutsedda utgifter eller akuta behov. Slutligen kan det bli svårt för ett företag att expandera sin verksamhet utan rörelsekapital eller, i detta fall, fräscha upp sin restaurang eller bar för att få kunderna att komma tillbaka och locka nya kunder.

En lösning för din restaurang eller bar

Hos Ferratum Business hittar du dock en hel meny av möjligheter. Oavsett vilken typ av restaurang eller bar du driver kan du känna dig trygg med att vi på Ferratum levererar smarta, snabba och enkla företagslån. Vi erbjuder snabba och enkla företagslån på upp till en miljon kronor till pubar och restauranger precis som din – utan krav på säkerhet. Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns företagslånet inom en dag. Du får tillgång till de pengar du behöver inom en arbetsdag. Ansök nu!