Företagslån för den som vill fräscha upp sin matbutik

2018-07-03
Företagslån för den som vill fräscha upp sin matbutik

Om du är en butiksägare och din närbutik är känd för att erbjuda färskvaror av hög kvalitet med ett stort utbud av ekologiska, hållbara matprodukter kan du bestämma dig för att bygga ut din matbutik med ett nytt kylrum, där kunderna kan gå in i och hitta nya vegetariska och laktosfria produkter.

Att mogna som företag

Att kunna tillgodose sina kunders behov är något som alla företag måste sträva efter. Att se till att man har nöjda kunder och kan anpassa sig efter efterfrågan ligger till grunden för ett företags framgång. Det finns inget som är så spännande för en småföretagsägare än att upptäcka ett tillfälle som ingen annan tänkt på – en lucka i marknaden – och få möjlighet att expandera sitt företag.  Ditt företag är som en frukt – när den är mogen, är den redo.

Att växa till nästa nivå

Alla ägare av små och medelstora företag vet att om man ska kunna expandera så krävs det pengar. Ofta använder man rörelsekapital till att hyra eller leasa utrustning som, i detta fall, innebär installation av ett nytt kylrum. Men tillsammans med andra utgifter som exempelvis att köpa in varor, kan det vara svårt att ha kapitalet som behövs för att köpa ny utrustning och få ditt företag att växa.

Håll det fräscht

Med Ferratum Business kan du hålla din matbutik fräsch och du kan vara säker på att du får smarta, snabba och okomplicerade företagslån. Vi erbjuder snabba och enkla lån på upp till en miljon kronor till matbutiker som din – utan krav på säkerhet. Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns lånet inom en dag. Du får tillgång till de pengar du behöver inom en arbetsdag. Ansök om lån!