Detaljhandel eller grossistföretag

2018-05-31
Detaljhandel eller grossistföretag

Finansiera ditt företag på ett enkelt sätt

Samtidigt som allt pekar mot att e-handeln ökar i popularitet, kan innehavare av grossistföretag fortfarande erbjuda något som e-handeln inte kan: bekvämlighet och inspiration.

När det gäller inspiration finns det inget som kan slå shoppingupplevelsen. Oavsett om det handlar om en grossistbutik för din möbel- eller lampfirma, en klädbutik eller bokhandel så finns det inget som är bättre för kunden än att uppleva produkten i verkligheten. 

Detaljhandlare kan transformera sina butiker genom att ge kunderna en upplevelse som berikar både visuellt och emotionellt. Grossister kan också ge inspiration genom att låta kunderna personligen få se hur en produkt faktiskt ser ut eller känns.

Bekvämlighet är A och O

Den andra fördelen som detaljhandeln och grossisterna har är bekvämlighet. Kunderna kan gå in i en butik eller en lagerlokal, prova eller testa produkten, köpa den omedelbart och gå hem med produkten i handen. 

Detaljhandeln ger kunderna möjlighet att köpa varor utan att riskera att beställa fel storlek eller färg på internet eller att behöva vänta på att produkten ska komma fram. 

Grossister har ofta stora utställningslokaler där man visar kunderna hur man bäst bär eller använder en produkt.

Men det är inte gratis att erbjuda sina kunder den bekvämligheten.

Öppna butiken

Låt oss säga att du har en blomsterhandel och att det snart är Alla hjärtans dag. Eftersom efterfrågan är större än normalt kring Alla hjärtans dag vill du kunna erbjuda dina kunder en shoppingupplevelse som innebär att du har massor av vita, rosa, lila, persikofärgade och röda rosor på lager.

Men just det kan betyda att du använder en stor del av ditt rörelsekapital när du beställer alla dessa blommor på en gång. Att köpa varor, betala leverantörer och marknadsföra sitt företag i samband med. Alla hjärtans dag kan, oavsett om du äger en detaljhandel eller grossistfirma, ställa till med problem.

Med oss ligger du alltid bra till

Med Ferratum Business kan du vara säker på att affärerna alltid blomstrar. Vårt jobb är att finansiera företag och därför kan du lita på Ferratum Business som en smart, snabb och enkel leverantör av företagslån. Vi erbjuder snabba och enkla företagslån på upp till en miljon kronor till detaljhandel och grossistföretag – utan krav på säkerhet.  Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns företagslånet inom en dag. Du får tillgång till de pengar du behöver inom en arbetsdag. 

Se vad en av våra nöjda kunder hade att säga om sitt Ferratum Business-lån:

"Jag är så nöjd med den snabba servicen vi fick från er."

– Mias Däck o Bilservice