Bygg upp ditt byggföretag

2018-07-03
Bygg upp ditt byggföretag

När det gäller att förbättra och förändra hur vi lever finns det ingen bransch som har större inflytande än byggbranschen. Tänk efter – oavsett om det är konstruktionen av de byggnader vi arbetar och bor i, de vägar vi kör på, gruvdrift eller tillverkning och leverans av produkter, skapar byggbranschen bokstavligen den värld vi alla lever i.

En bra grund att stå på

Även om det alltid kommer att finnas efterfrågan vet vi att byggbranschen, i likhet med alla andra branscher, utmärks av hög- och lågkonjunkturer där projekt och kontrakt varierar enormt. 

Vi är också medvetna om att det ofta kan ta väldigt lång tid att få betalning för utförda tjänster, särskilt om kunderna är i den offentliga sektorn. Faktum är att det ibland kan ta månader innan du får betalt. Detta i kombination med behovet av att anställa mer arbetskraft och köpa eller hyra ny utrustning för att utföra ett visst jobb kan vara utmanande för företag som inte har tillräckligt med rörelsekapital till hands.

Att bygga broar

Här på Ferratum Business förstår vi ditt företag. Vi grundade Ferratum Business så att du ska kunna få tag på rörelsekapital till ditt företag när du behöver det. Ferratum Business erbjuder snabba, enkla lån på upp till en miljon kronor till byggfirmor – utan krav på säkerhet. 

Hos Ferratum Business kan du vara säker på att du får smarta, snabba och okomplicerade företagslån.  Vi är stolta över våra snabba, effektiva och flexibla företagslån. Vi har hjälpt tusentals nöjda kunder och vi växer hela tiden.

Vi inser att tid är pengar och det är därför det bara tar fem minuter att fylla i en låneansökan. Normalt tar en ansökan bara en dag att godkännas och du får pengarna du behöver inom en arbetsdag. 

Bygg upp ditt företag med Ferratum Business. Ansök nu!