Blogg | Ferratum Business Företagslån

Blogginlägg

 • 2017-05-15
  Varför du måste börja arbeta med dina konkurrenter

   

  Visst låter det absurt? Varför skulle du vilja hjälpa dina konkurrenter?

   

  Tro det eller ej, men att jobba tillsammans med dina konkurrenter gör det möjligt att öka din vinst och hela marknaden kan förbättras för alla.

   

  Här är fem stora fördelar med att samarbeta med dina konkurrenter:...

 • 2017-04-19
  ferratum business företagslån

   

  Oavsett om du är i uppstarten av ditt företag eller om du är redo att expandera krävs det kapital för att ett litet företag ska bli lönsamt. Om du inte själv har kapital att investera i ditt företag innebär det att du måste ta ut ett litet företagslån. 

   

  Hur...

 • 2016-12-12
  Hur du får ditt företag att växa

   

  Så småningom vill du väl att ditt småföretag ska växa till en stor verksamhet, eller hur? Om det stämmer bör du lära dig vilka tillväxtstrategier som kan fungera för din verksamhet.

   

  1.      Marknadssegmentering

   

  Detta handlar helt enkelt om att...

 • 2016-11-09
  Marknadsföringsidéer för en begränsad budget

   

  Om du är småföretagare har du mindre pengar att spendera på dyr annonsering än vad dina större konkurrenter har. För att konkurrera på samma nivå, men med en mindre budget, måste du marknadsföra dig på ett smartare sätt.

   

  Börja med att brainstorma med dina kollegor och affärsbekanta för att komma på smarta och okonventionella...

 • 2016-10-14
  Effektiv tidsplanering

   

  Alla chefer försöker utarbeta effektiva strategier för tidsplanering. Tid är en begränsad resurs och det är inte lätt att utföra alla arbetsuppgifter effektivt. Det finns en uppsjö artiklar, böcker och olika rekommendationer som handlar om hur du bäst planerar din tid. Det finns däremot inte tillräckligt många praktiska och tillgängliga verktyg som möjliggör effektiv tidsplanering för små och medelstora företag (SME).

  ...