Blogg | Ferratum Business Företagslån

Blogginlägg

 • 2017-06-20
  Hur man bygger ett hållbart företag som entreprenör

   

  Som en entreprenör, oavsett om du har ett litet eller medelstort företag, är det troligt att du har stött på frågan om rörelsekapital. När allt kommer till kritan vet vi alla att rörelsekapital är livsviktigt för företag. Tillväxt är precis lika viktigt för ditt företag.

   

  När det kommer till tillväxt är det dock så att den faktiska...

 • 2017-06-15
  Tid är pengar: 5-minuters låneansökan

   

  När det kommer till små och medelstora företag räknas varenda dag och varenda öre. Oavsett om det är leverantörer som måste betalas, kassaflödet som måste hanteras, räkningar som måste betalas eller om dina kunder inte betalar i tid kan timing vara skillnaden mellan att företagets dörrar kan hållas öppna eller måste stängas.

   

  ...

 • 2017-06-09
  Varför passion är den viktigaste investeringen i ditt företag

   

  Det finns många åsikter om vad som krävs för att vara en entreprenör och driva ett framgångsrikt företag. Det finns dock en sak som entreprenörer och småföretagare håller med om och det är att du måste älska det du gör.

   

  Att starta ett företag som speglar din passion är viktigt för din framgång. Du gör vad du gör för att du brinner för det. Eller, du gör vad du gör för att du inte kan låta bli att göra...

 • 2017-05-15
  Varför du måste börja arbeta med dina konkurrenter

   

  Visst låter det absurt? Varför skulle du vilja hjälpa dina konkurrenter?

   

  Tro det eller ej, men att jobba tillsammans med dina konkurrenter gör det möjligt att öka din vinst och hela marknaden kan förbättras för alla.

   

  Här är fem stora fördelar med att samarbeta med dina konkurrenter:...

 • 2017-04-19
  ferratum business företagslån

   

  Oavsett om du är i uppstarten av ditt företag eller om du är redo att expandera krävs det kapital för att ett litet företag ska bli lönsamt. Om du inte själv har kapital att investera i ditt företag innebär det att du måste ta ut ett litet företagslån. 

   

  Hur...