Alla blogginlägg

2019-08-31
Kolla in vår missa-inte-lista med de bästa verktygen och resurserna som är fantastiska gratisalternativ till de mest populära verktyg och tjänster som du betalar för.
2019-08-16
Det är viktigt att förstå hur det går till vid ansökan om ett företagslån med personlig garanti. Entreprenörer kan få sina företag att växa genom att få tillgång till finansiering för nya fintech-företag snabbare och enklare online. Lär dig allt du behöver veta om hur personlig garanti fungerar med företagslån
småföretagsplan
2019-07-08
Om du driver ett litet företag vet du att det är många saker att tänka på. Men när allt kommer omkring behöver du bara koncentrera dig på dessa åtta ämnen.
lättade företagare på ferratums affärsblogg
2019-06-25
De flesta företagare tror att det är svårt att få ett småföretagslån, oftast efter att de har nekats av en bank. Efter att ha pratat med många småföretagare kan vi berätta att det inte är så svårt att få ett lån till små företag.
finansiell rådgivning
2019-05-17
Företagslån och krediter är fortfarande en av de vanligaste källorna till företagsfinansiering bland små och medelstora företag i EU. Nästan 20 procent av de små och medelstora företagen misslyckades med att få ut de banklån de hade planerat för under 2018.
Kreditbetyg small medelstora företag - företagslån
2019-05-06
Vi vet alla hur viktigt det är att bibehålla ett gott personligt kreditbetyg i dagens samhälle. Företagets kreditbetyg fungerar på ett liknande sätt, så nu ska vi titta på hur du kan göra mesta möjliga för att säkerställa ditt företags tillväxt.
Visual
2018-10-29

Produktionskostnaderna har gått upp, eller om försäljningen har gått trögare än väntat under det här kvartalet, och du inte har möjlighet att återbetala ditt lån denna månad? Inga problem.

Varför socialt kapital är det viktigaste kapitalet som ditt företag har
2018-07-02

Socialt kapital är lika viktigt som rörelsekapitalet för ditt företag.

Vardagen för en ägare av ett litet eller medelstort företag
2018-05-28

Om du har ett litet eller medelstort företag har du säkert redan insett att det inte är ett typiskt 9 till 5 jobb.  Den tid då de flesta får gå hem efter en vanlig arbetsdag har en småföretagares dag knappt kommit halvvägs. 

2018-02-12

Om du driver ett litet eller medelstort företag känner du säkert till uttrycket “en olycka kommer sällan ensam”.

 

2018-02-12

OK, så en person går in på banken...

 

Det låter som början på en gåta, eller hur?  Nu för tiden kan det absolut gå till så när man går in på banken.

 

2018-02-12

För några månader publicerade vi en artikel, med anledning av Amazons tillkännagivande av sitt köp av snabbköpskedjan Whole Foods, och varför Amazon vill ta sig in på den fysiska detaljhandelsmarknaden.