Välkommen till vår blogg om hur du hanterar och expanderar ditt lilla eller medelstora företag!

flera marknadsföringskanaler
2019-12-03
Vi vill alla ha den största avkastningen för vår investering i marknadsföring. Men hur vet du vilka marknadsföringskanaler som är de rätta för att få ut det mesta av spenderade pengar på annonser och tid? Vi kan hjälpa dig om du inte vet vart du ska börja. Ta reda på vilka som är de mest effektiva marknadsföringskanalerna och se vad du kan testa inom din bransch ->
kvinna som använder bärbar dator
2019-11-08

Julhandeln kan bli den mest hektiska perioden för en del små och medelstora företag. Perioden börjar med Black Friday, fortsätter med Cyber Monday och avslutas med julruschen. 

SWOT-analys
2019-10-28
SWOT kommer från orden ”strengths”, ”weaknesses”, ”opportunities” och ”threats” (styrkor, svagheter, möjligheter och hot). Denna analys kan hjälpa dig att fokusera på de viktigaste faktorerna som påverkar ditt företag. Så att du kan ta itu med svagheter och upptäcka och nyttja outnyttjade möjligheter. Så här sätter du igång med din analys
2019-10-22
Det är inte lätt att hitta rätt medarbetare till små eller medelstora företag. Det finns flera sätt att gå till väga. Ett sätt är att se till att ditt företag är en attraktiv arbetsplats. Läs igenom den här texten och utvärdera ditt företag jämfört med vad anställda eftersöker.
Vuxna-styrelserum-business
2019-10-02
Det kan vara en skrämmande process att besluta när och hur man ska ta ett företagslån, men det behöver inte vara speciellt komplicerat. Innan du börjar är det bra att veta vilka alternativ som finns tillgängliga för dig och vad som krävs från din sida. Läs vår guide om företagslån för information om hur du jämför företagslån och undviker spekulationer.
Hur du låter lånet arbeta för ditt företag
2019-09-16
Vi har alla hört det gamla ordspråket "för att tjäna pengar måste man spendera pengar" och på sätt och vis är det sant. Företagare behöver pengar för att se till att deras företag växer. Att investera i utrustning, reklam, hyra, lager eller fastigheter kan göra en enorm skillnad i dagens företagsklimat.
entreprenörer lär sig nya saker
2019-08-31
Kolla in vår missa-inte-lista med de bästa verktygen och resurserna som är fantastiska gratisalternativ till de mest populära verktyg och tjänster som du betalar för.
2019-08-16
Det är viktigt att förstå hur det går till vid ansökan om ett företagslån med personlig garanti. Entreprenörer kan få sina företag att växa genom att få tillgång till finansiering för nya fintech-företag snabbare och enklare online. Lär dig allt du behöver veta om hur personlig garanti fungerar med företagslån
småföretagsplan
2019-07-08
Om du driver ett litet företag vet du att det är många saker att tänka på. Men när allt kommer omkring behöver du bara koncentrera dig på dessa åtta ämnen.
lättade företagare på ferratums affärsblogg
2019-06-25
De flesta företagare tror att det är svårt att få ett småföretagslån, oftast efter att de har nekats av en bank. Efter att ha pratat med många småföretagare kan vi berätta att det inte är så svårt att få ett lån till små företag.
finansiell rådgivning
2019-05-17
Företagslån och krediter är fortfarande en av de vanligaste källorna till företagsfinansiering bland små och medelstora företag i EU. Nästan 20 procent av de små och medelstora företagen misslyckades med att få ut de banklån de hade planerat för under 2018.
Kreditbetyg small medelstora företag - företagslån
2019-05-06
Vi vet alla hur viktigt det är att bibehålla ett gott personligt kreditbetyg i dagens samhälle. Företagets kreditbetyg fungerar på ett liknande sätt, så nu ska vi titta på hur du kan göra mesta möjliga för att säkerställa ditt företags tillväxt.
Visual
2018-10-29

Produktionskostnaderna har gått upp, eller om försäljningen har gått trögare än väntat under det här kvartalet, och du inte har möjlighet att återbetala ditt lån denna månad? Inga problem.

Varför socialt kapital är det viktigaste kapitalet som ditt företag har
2018-07-02

Socialt kapital är lika viktigt som rörelsekapitalet för ditt företag.

Vardagen för en ägare av ett litet eller medelstort företag
2018-05-28

Om du har ett litet eller medelstort företag har du säkert redan insett att det inte är ett typiskt 9 till 5 jobb.  Den tid då de flesta får gå hem efter en vanlig arbetsdag har en småföretagares dag knappt kommit halvvägs.